Merkez Anaokulu
Merkez Mahalle Trabzon Caddesi No39 Araklı /TRABZON
.

VİZYON

“Eğitimde feda edilecek fert yoktur” diyen ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün özdeyişini kendimize ilke edinen, geleceğin çiçeklerini bu günün tomurcuklarında saklayan ve o tomurcukları yorulmadan, usanmadan, her gün sevgiyle ve şefkatle sulayarak özgüvenli, özgür, araştıran, sorgulayan, yaratıcı, mutlu bireylerin temelini atmak.

MİSYON

Kişiliğin oluşmasında, çocukluk çağının çok önemli olduğunu bilerek çocuklarımızın sevgi dolu bir ortamda, bilişsel duygusal ve psiko motor gelişimlerini, en iyi şekilde tamamlamalarını sağlamak. Kendini tanıyan, kendini kabul eden, kendine güvenen ve sağlıklı bireyler yetiştirmek. Eğitime başlamak için “7 çok geç ”düşüncesinden hareketle okul öncesi dönemi en önemli hale getirmek.

Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

Sabahçı : 08.00-13.00 Öğlenci : 13.00-18.00 Kulüp : 13.00-16.30

İl merkezine 35 km, ilçe merkezinde.